Hur du blir miljonär i några enkla steg

Först tar du fram en kartbok, eller en liten (eller stor) jordglob och bestämmer dig för vilket land du ska sikta in dig på. Förslagsvis Colombia, Chile eller Bolivia, då dessa länder har otroliga kvantiteter kokafält.

När detta blivit avklarat söker du in på närmaste kemistutbildning. Du tar din fil.kand. i ämnet med kokafälten hela tiden i åtanke inför kommande projekt.

Du tar kontakt med CIA och NSA och framför ditt ärende, som är följande: Du ska som kunnig kemist infiltrera någon av drogkartellerna med det avseendet att förstöra deras odlingar och bespruta deras pengar som de har gömda i ladorna med en ett litet hopkok av mögelsvampar som du fixat ihop.
     De amerikanska myndigheterna går med att fiffla in dig. De tror förstås att detta är gratis, men du kräver naturligtvis en nätt liten summa av 100.000.000 US dollars för besväret. De räknar lite på det och kommer slutligen fram till att när din insats blivit lyckad, så kommer det bespara den amerikanska staten och resten av världen betydligt med dineros och USA blir världens hjältar för att deras sting operation lyckats.

På plats i Colombia blir du bäste polare med syndikatets överhuvud och lägger fram din plan: Genom din kemiska blandning kan du tillföra 1000 % mer renhet och tillika öka kokaplantornas volym med 2000 %. Han går självfallet med på det hela och efter 1 månad har de nya plantorna tagit fart och mitt i Bossens glädjetjut som han framför med stor bravur och lika stort öppnad mun, tar du tillfället i akt och slänger in en cyanidkapsel i käften på honom.
     Han dör och du är nu världens rikaste, mäktigaste och mest eftertraktade brottsling på CIA:s lista.

Det SKULLE kunna funka.

Om det nu är det man vill.....

Kommentarer
Postat av: Oggy

Ha ha ha, det är omöjligt att veta vad som egentligen rör sig i ditt huvud. Men jag har nog fått en liten uppfattning om det. ;D

2008-04-17 @ 10:48:49
URL: http://oskarlindqvist.blogg.se
Postat av: anna

hmm då måste du nog bättra på spanskan också lite grann, så du vet vad smörgås är för ngt ;)

2008-04-17 @ 15:52:25
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se
Postat av: pelle

Oggy: omöjligt, sa bull..vad bill sa? inte en aning. spelar väl ändå ingen roll, lr? nä, just det..

anna: hehe jag & spanskan är absolut bästa compadres. vi hänger i gäng & kickar skallar. vem behöver då veta vad bocadillo egentligen betyder? :P

2008-04-28 @ 00:40:01
URL: http://pellepatrask.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0