Bussraggning

Ok, här kommer, varsågod:

Igår när jag åkte ghettobuss hem från Oggy, så satt 2 invandrarkillar i sätet framför mig. De luktade massa parfym och hade en rätt stor mängd gegga i håret. De såg mao ut som riktiga smågangsters, uppstyrda och fina. Inga ord utbyttes mellan dem medan vi väntade på att bussen skulle lämna Järntorget.
     När bussen väl började rulla, flyttade sig plötsligt en av killarna, utan ett ord, till en annan plats. Nu satt de alltså på varsitt säte med en plats bredvid sig ledig. Och i väldigt coola poser, ska tilläggas
    Vid följande hållplats steg ingen på, inte heller vid nästa och ej heller den efterföljande. Då flyttade snubben som lämnat sin plats några hållplatser sedan, tillbaka till sin polares sida och där satt de tysta resten av resan.

Vad drar jag för slutsats av denna lilla uppvisning? Jo, följande: Då denna tur brukar vara fullpackad av tjejer i alla åldrar och i dessa lättklädda tider kanske det är så att även bussarna har blivit föremål för raggning? För dessa 2 Don Juans såg inte bara hoppfulla när bussen inledde sin resa, utan rätt molokna ut när de klev av.

Å andra sidan är ju inte jag begåvad med den friskaste av hjärnor, så slutsatsen kan ju vara helt åt helvete. Men det skiter ju jag i, för jag hade åtminstone lite kul med mina tankar under en annars jävligt sunkig bussresa.

TJO!

Kommentarer
Postat av: fröken gud:

nä. lite påfrestande för folk faktiskt. de säger nåt och får alltid "va?" till svar, för att jag är helt uppe i nåt helt annat, som att erövra sverige eller något sånt. blir en jävla massa "va?" varje dag. och fantasi fattas det väl knappast i din heller hörrö.

.. och det är förresten alltid de som inte är begåvade med de friskaste av hjärnor som är mest underhållande. :)

2008-05-11 @ 12:04:50
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se
Postat av: pelle

fröken gud:: då måste jag vara mao va rätt underhållande :D

2008-05-11 @ 12:17:14
URL: http://pellepatrask.blogg.se
Postat av: fröken gud:

jäss indiid!

hah! den brukar jag också få. "oj jäävlar vad förbannad du ser ut, vad har hänt?" mhva, förbannad? så tror folk att man är en argsint liten jävel, fast man egentligen bara sitter och funderar och inte alls känner för att klappa till den mitt emot. så, där spydde även jag ut onödigt vetande. eh, ja.
näpp, bjud på bara.
yodels!

2008-05-11 @ 12:32:51
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se
Postat av: fröken gud:

en kaskad av en jävla massa onödigt vetande menar du?

2008-05-11 @ 12:51:59
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se
Postat av: fröken gud:

skit på mig? det var nog det finaste nån sagt till mig sen 1783.
funderar forum... och onödigheter...

2008-05-11 @ 13:00:59
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se
Postat av: fröken gud:

fan. jag tog på mig rollen som gud för att kunna bestämma över alla och alltid ha något att skylla på, inte för att ha en massa briljanta lösningar. det var de briljanta lösningarna jag skapade mannen/adam för.
funkade fjäsket?

2008-05-11 @ 13:22:17
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se
Postat av: fröken gud:

inget sett då jag inte kollat bland kommentarerna inloggad, utan i min blogg under inläggen hörrö. sett ett url, och så jävla mycket kul kan man icke göra med ett sådant, hytt

2008-05-11 @ 13:45:53
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0