Idiotier

En gårdagskväll som sög betydligt mer än jag hade räknat med, infann sig. Kanske var det min egen feghet som hindrade mig, eller så var det inte det. Vi behöver inte gå djupare än så i den analysen. Punkt.

# # #

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/spanien/article2396450.ab

Nu är det väl bara för mig att sätta mig ner, stoppa in en prilla, dricka ett glas (ja, du läste rätt, jag dricker kaffe ur glas. Väri internätjonääll) och avnjuta en kopp java och vips ringer nån vänlig själ och erbjuder mig ett par mille enbart för att jag är jag.
     Asså, vafan! 958 miljoner!! För att kicka boll?

# # #

Såg Death Proof igår, Tarantinos senaste alster. Asså, den mannens hjärna anser jag ska sparas efter hans död för vidare obduktion. Tror den ser liiiiite annorlunda ut än resten av mänsklighetens.
     Men jävlar vad bra den filmen är!!

Kommentarer
Postat av: Mli

Det kanske var så att löftet om en utlovad vit månad, (ett löfte du tänkte bryta igår) gjorde att allt blev som det blev? Somliga straffas i raketfart ;)

Föresten! Du kan få 958 svenska spänn, om du rensar min rabatt på 1 x 2 meter. Inte så illa pinkat det heller! Inte för att Aftonbladet kommer gotta sig i det, men ändå?

2008-05-04 @ 13:12:54
URL: http://LenaEmelieMarie.blogg.se
Postat av: pelle

Mli: ja, så är det nog. straffet kom från en inte så klar himmel. men nog fan tog det...ang erbjudandet: lätt! att rensa en liten pluttplätt för närapå 1000 bagis är för mig en superdeal! får jag kicka lite boll under tiden, så att jag kan känna mig åtminstone liite som messi, så är ju lyckan total :)

2008-05-04 @ 13:20:30
URL: http://pellepatrask.blogg.se
Postat av: Oggy

Här ska fan inte rensas några rabatter. Punkt.

2008-05-04 @ 13:26:37
URL: http://oskarlindqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0