Pyroman-Puertos & CP-Slobbes Eskapader

En brunn i centrala Rumänien är hemvisten för 2 av historiens mest idiotiska och obetydliga varelser.
     Lilla Puerto är en 11 år gammal flicka som spenderar dagarna med att sniffa allt hon kommer över. Helst butangas eller lim av den absolut starkaste och därav den bästa sorten. Hon har endast 2 tänder i sin käft och dessa visar hon stolt upp om det nu råkar vara nån som är dum nog att föra det på samtal.
     Hennes kompis, tillika hennes nemesis (tror han), är Slobbe. Han är 12-årig idiot som anser sig funnit svaret på livets gåta, dvs frysta katter. Även han är en sucker för allehanda hjärncellsbrännande sniffsaker. Nämnde jag att han är en idiot?

En helt vanlig dag i deras liv kan se ut på ett ungefär såhär:

Slobbe vaknar, mätt i magen på fryst katt, av att Puerto ljudligt drar några låååånga inhaleringar av limångorna som sitger ur hennes Himmelspåse. Det är så hon kallar den utnötta lilla plastfickan hon drar omkring på hela dagarna. När Puerto ser att Slobbe ger ifrån sig dagens första livstecken, säger hon alltid:
     "Höhöhö. Mongot har vaknat."
     Detta skulle kunna vara roligt, men eftersom samma mening återupprepats i ungefär 3 års tid, så har humorn i det hela försvunnit och Slobbe blir förbannad, rusar upp, tittar på det lilla äcklet Puerto med vilda ögon och sätter igång med sin aktion, som i hans butangaspajjade hjärna är den ultimata hämnden: Han klappar henne ömt på huvet medan han med viskande röst säger gulliga saker i hennes öra.
     Det Slobbe inte fattat, men Puerto fattat för länge sen, är att Puerto älskar när Slobbe utför denna ritual. Hon älskar hans ruttna katt-andedräkt och hon älskar hans stirriga blick och hon älskar att bli rörd av hans fingrar som stinker av urin, avföring och allmänt äckel. Nämnde jag att hon är en idiot?

En dag tittar Oggsana förbi deras råtthålsparadis. Oggsana är en 10-årig transa. Hon/han är föremålet för Puertos hat. Varför vet ingen riktigt, men en anledning kan vara att Oggsana en gång tog en knölpåk och slog den flertalet gånger i huvet på Puerto. Men som sagt, ingen vet riktigt varför hon hatar honom.
     Efter sedvanlig procedur med att låta limpåsen gå laget runt får Puerto en lysande idé. Lysande i den bemärkelsen att hon sätter eld på Oggsana. Oggsana springer runt som en enmans fackeltåg. Det ser jättehäftigt ut i deras annars så mörka tillhåll. Slobbe och Puerto blir även de  eld och lågor och börjar dansa jitterbugg, allt för att hedra Eldens Man/Kvinna/Pojke/Snart-utbränd-liten-skit.
     När Oggsanas kvarlevor enbart består av en rykande liten hög av transfetter, så kikar plötsligt Svetlana ner i hålet.
     "Va gör ni, era jävla snorungar? Gå ut och börja tjäna pengar åt mig! Annars ska ni få smaka på min röv!"
     Svetlanas röv var vida omtalad på Rumäniens gator. Hon hade inte tvättat den på 7 år och ej heller ansatt den. Folk trodde att Bob Marley flyttat in i hennes analhål, för de dreadlocks som stack ut här och var genom hennes cykelbyxor påminde väldigt mycket om gamle Bobbans hårman.
      Puerto och Slobban kände inte för att gå ut och hora idag, så de satt lugnt kvar i sällskap av limångorna i deras skallar och tittade med sina knarkarögon stort på Svetlana. Svetlana blev förbannad och hoppade raskt ner i deras brunn. Detta skulle hon inte gjort. För i landningen slog hon höften ur led och momentet senare bröt hon huvet när det slog i backen. Ja, du läste rätt, hon bröt huvet.
    
Detta var den första delen av ännu inte bestämt antal delar av denna Eskapad. Jag ska inte ta åt mig all ära för denna lilla story, utan merparten av den skall föräras Lotta. Hon är dum i huvet.

Puss på Er!

Kommentarer
Postat av: Mli

Det här var nog det sjukt skönaste jag läst på länge..En skadad hjärna har skrivit, så mycket kan jag förstå. Och inte blir jag förvånad över att se Lottas namn längst ned..Poletten föll liksom ned då. Mohahaha.

2008-05-10 @ 09:46:59
URL: http://LenaEmelieMarie.blogg.se
Postat av: fröken gud:

tackarrr & bugar.
din blågg har jag upptäckt för länge sen. & får säga det samma!

2008-05-10 @ 14:56:06
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se
Postat av: Ilir

haha, förjävla bra historia, kan närmast jämföras med Oliver Twist =)

Och tack för kommentarerna. En anleding till att jag gillar era bloggar kan var att ni verkar lika störda som jag. =)

2008-05-10 @ 15:20:12
URL: http://lepricon.blogg.se
Postat av: pelle

Mli: ja, Lottas hjärna är skadad, helt rätt! :P

fröken gud:: det var ju en oerhört trevlig överraskning! trevligt värre, asså. men inget mer incognito, gud lr ej!

Ilir: haha ja, Oliver Twist är nog så djupt rotad att den tar sig i uttryck i de skummaste former. bevisligen :)
& ja, du har helt rätt: vi ÄR störda!

2008-05-10 @ 21:01:47
URL: http://pellepatrask.blogg.se
Postat av: Lotta

Det värsta är väl att historien säkerligen kommer att utvecklas....Puerto är en flitig liten limsniffare som är ute på många äventyr!!
Fy fan Pelle, vi borde skriva en bok,chansen att vi säljer den är nog inte så stor. Men när vi dött kommer folk inse vår storhet och hylla den!!

2008-05-12 @ 07:24:09
URL: http://lotla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0